Erfaring

I 20 år har jeg lavet yoga. Mange år som en del af et hold, hvor det fyldte ca. 2 timer om ugen. I forbindelse med en meget stressfuld periode fra 2010-2011, fandt jeg lise i yogaen. Hver dag lavede jeg Solhilsen, efterfulgt af Chi Gong øvelser. Det groundede mig og frigav stress i krop og sjæl.

Fødsel

Jeg mærkede ligeledes stor forskel ved min 3. fødsel, hvor jeg fornemmede at have styr på mit bækken og underliv i forhold til, at presse de rigtige muskelgrupper.

Styrkelse af dit sex center

Yogaen giver dig styrke til, at kunne holde på dit vand. Efter en eller flere fødsler, kommer mange til at døje med en slaphed, der gør det svært at holde sig, når man skal tisse. Her hjælper det, hvis du inden fødslen går i gang med at styrke din bækkenbund, ja, eller også efter – det er aldrig for sent at komme igang. For større sexuel nydelse, er det også vigtigt at kunne bruge de muskler, der omringer vaginal zonen. Styrk dit sexual center og kom igang – for din egen skyld:)

Der findes mange videoer på youtube, som du kan tilgå for at få en rytme igang. Når først øvelserne sidder i kroppen, er det uden tanker man går ind i et meditativt ritual.

Solhilsen

Dette er en unik og klassisk yogaøvelse, der består af 13 deløvelser, halvdelen gentaget 2 gange. Med disse øvelser, kommer du hele kroppen igennem og den er, den mest fuldendte samlede øvelse, du kan lave. Du skaber forbindelse til både himlen og jorden og samler energien i kroppen. Når kroppen varmes op, kan du gå dybere og på den måde løsne spændinger og overenergi. Betragt øvelsen som en opvarmning/indledning til et længere program du måske laver 1-2 gange om ugen. Med jævnlig udførsel af Solhilsen skaber du balance og hjælper kroppens medianer i deres arbejde. Du oplever mindre stivhed, blødere muskler en vitaliseret krop, som åbner og levendegør din sjæl.

Når du bliver dus med Solhilsen, kan andre øvelser tages med. Du har måske behov for maverulning, at få løsnet op i nakke og skuldre, balance øvelser eller styrke øvelser for ben, arme og mave.

Hovedstand

Hovedstand dagligt kan mindske sygdom. Du styrker dit immunforsvar og giver kroppens organer mulighed for at slappe af, ved at du i nogle minutter vender 180 grader modsat.