Et forløb over 3 mdr., hvor du nulstiller kroppen, ved at drikke en udvalgt juice i 30 dage, leve efter en striks kostplan i 6 uger og efterfølgende i 1 1/2 mdr. vænner din krop til en ny livsstil og fylder på af alt det gode.

Jeg guider dig gennem forløbet og er med på sidelinjen, når det gør ondt og kroppen forsøger at få dig tilbage til dit gamle jeg. Du får masse af inspiration til mad du kan lave og en nøjagtig beskrivelse af, hvad du skal undgå i disse seks uger. Efterfølgende tilpasser vi DIN kost efter hvem du er og vender kroppen til sit nye jeg.

Der indgår 3 samtaler af 1 times varighed, enten via Skype eller i min klinik. Du får adgang til en Facebook gruppe med andre, der skal gennem samme “nulstilling”, så vi kan støtte hinanden hele vejen.

Du får en e-bog med principperne i din madlavning og adgang til en mængde opskrifter, både til forløbet og efter.

Prisen for dette forløb er kr. 2.795,- + omkostninger til juice og kosttilskud i disse 3 mdr. ca. kr. 1.500,-. Besparelsen i dit nye tilpassede mad budget i denne periode, vil modsvare dine udgifter på knap kr. 4.300,- til forløbet hos mig. Din investering i et sundere og gladere liv.

Du vil efterfølgende få en mave der fungerer optimalt, en tarm som heles og derfor ikke forårsager allergier, klarerer øjne, bedre søvn, færre smerter, mere energi og overblik. Du bliver gladere og får nemmere ved at agere i køkkenet.

Dine skavanker vil forsvinde indenfor en overskuelig periode og du vil allerede opleve forbedringer i disse 3 mdr. Alt efter, hvad din udfordringer er, kan det være svært at skrive noget generelt.