Jeg er vist den fødte opfinder. Tænker altid i muligheder og forbedringer

I 2005 afholdtes en konkurrence om, at få adgang til 1 million kr. til udvikling af en forretning, baseret på en ny ide eller opfindelse.

Fra ide til virkelighed – et forskningsprojekt

Jeg havde tilfældigvis en idé, som jeg sammen med stifteren af Beauté Pacifique og en professor fra Aalborg Universitet, ansøgte Nordjysk Guld om at vinde. Flemming, Steffen og jeg vandt ingenting, men jeg besluttede sammen med min mand at starte projektet op som et samfinansieringsprojekt med Aalborg Universitet. En forsker blev ansat og 1. august 2005 startede mit projekt med, at få colostrum gjort anvendeligt i hudplejeprodukter, så det kunne trænge gennem huden og stadig være aktivt.

Det blev en spændende rejse og noget helt andet end hvad min tidligere karriere havde budt på. Jeg havde arbejdet med salg og markedsføring i mange år, så det at skulle fordybe sig på micro plan var en udfordring, men hele rejsen værd. Det gav mig indsigt i så mange ting og kickstartede min interesse for at kunne være med til at gøre en forskel for mennesker med hudproblemer.

Meningen var oprindeligt at udvikle colostrum ingrediensen, og sælge den til andre cremefirmaer. Ingen var dog interesseret i så dyr en ingrediens, i de mængder jeg anpriste og enden blev jeg selv gik i udvikling!

I december 2007 var den første creme klar til salg i helsekostbutikkerne og hos flere apoteker. Vi fik en del omtale diverse steder og en succes var skabt. I mit univers er det en succes, når noget kan gøre noget godt for andre. Vi testede mere end 100 mennesker fra universitetsmiljøet og blandt venner og venners venner. Hvis noget kunne udledes af disse test, så var det at cremen kunne hjælpe på alverdens hudproblemer. Glædeligt vil jeg sige, men vanskeligt, for hvordan markedsføres et produkt der kan det hele? Heldigvis blev mange historier fortalt i blade og det rygtedes hurtigt. Dette var før Facebook blev taget i brug…

ByLykke blev født

Desværre var kassen tom i 2011, efter flere millioner var brugt på udvikling af patent og nye produkter. Vores veje skiltes og jeg valgte at starte op med al den viden jeg havde og et nyt brand blev skabt i 2012: ByLykke creme og lotion, produkter til hele familien. En slags rescue til rifter, rynker, knopper, kløe, sår, akne, tør hud, hudproblemer generelt, myggestik, forkølelsessår, psoriasis, eksem, rosacea, rosen og meget andet.

By Lykke Beauty blev født

I 2013/14 har jeg haft muligheden for, at udvikle yderligere to produkter, som henvender sig til skønhedshungrende kvinder og mænd, der ønsker at se resultater her og nu. To super intense produkter er skabt, med alt det gode i mængder så store, som ingen andre kan præstere. Min indgangsvinkel til denne branche har været meget anderledes, hvilket gør, at nye muligheder, normer og veje skabes. By Lykke Beauty består af en creme og en serum, som vækker al skønhed og glød hos kvinder i Danmark og udland. De er beregnet til at komme til salg i november 2014. Temaet er mere økologi og mindre konservering.