Øre akupunktur bygger på flere 1000 års viden og erfaring indenfor TCM

methoden-akupunktur

Øreakupunktur er en den ældste behandlingsform vi kender, med rod i Traditionel Kinesisk Medicin og filosofi. En enestående måde, hvorpå vi kan påvirke kroppens ubalancer, der viser sig som sygdom og ubehag. Via stimulering af punkter i ørerne, kan et sygdomsbillede tegnes og du kan hjælpe din krop i flow igen. De symptomer vi får, når kroppen er i ubalance, kan ofte være svære at finde en entydig diagnose på, hvorfor helhedsbilledet er vigtigt, for at kunne hjælpe bedst muligt. Her finder jeg, at den traditionelle Kinesiske Medicins sygdoms lære, er yderst anvendelig og effektiv.

Uddannelse og erfaring

Jeg har brugt øre- og kropsakupunktur til eget husbehov i mange år, så det var en berigelse, da jeg endelig fik taget uddannelsen hos Lisbeth Skovmand Nielsen.

Kombinationen af, at kunne vejlede med kost, motion og sunde daglige rutiner samt øre akupunktur har givet mig et meget effektivit værktøj til at hjælpe dig, hvad enten du har allergi, hud problemer, er træt, stresset mm.

Mit eget første alternative forløb for mere end 20 år siden var netop med brug af øre akupunktur og jeg var allerede dengang bjergtaget af, den effekt jeg mærkede.

Akupunktur og hjemmearbejde

Min værktøj til at hjælpe dig, er det holistiske livssyn, hvor alle ubalancer, indre som ydre, tages med i betragtning når jeg vælger, hvilke punkter i øret jeg skal behandle, samt hvilke råd du får med dig hjem. TCM – traditionel kinesisk medicin rummer for mig al den visdom jeg har brug for og med mange års undervisning og interesse herfor, giver det mig mulighed for at guide dig, så vi sammen, kan sætte gang i en opbygning af din indre balance.

Ved behandling af børn bruger jeg ikke nåle hvis de er utrygge hermed, der vil jeg stimulere punkterne blidt.