Naturen kan være magisk

I dagligdagen

Når du går tur med dig selv eller en hund, er det vigtigt at vælge steder uden larm og forurening. I enhver by findes der arealer, hvor du kan nyde roen og mærke årstidernes skiften. Har du mulighed for at komme i skoven ind i mellem, er det en særdeles god og afstressende afveksling, fra hverdagens stress og jag. Beslut dig for at gå en tur hverdag. Gerne alene, hvor du bare er et med dig selv og dine tanker. På den måde får du ryddet op og sorteret på det der har lagret sig siden du sidst var ude. Tag cyklen, eller gå når du skal noget indenfor overskuelig radius, på den måde bliver det en del af dine rutiner.

Når du har fri

Vores huse kan være indelukkede og samle dårlige energier. Ikke mindst vores arbejdspladser, hvor mange mennesker er samlet hverdag, her samler vi energier, som vi helst skal have renset ud igen. Trådløse netværk og elektronik, som vi alle efterhånden benytter os af, i alle vågne timer, giver “støj” på linjen. Undlad at medbringe din telefon på gåturen, stempel ud og lad rummet være dit helt eget.

Skov

De fleste har sikkert gået i skoven og mærket, hvordan træerne beroliger ens sind. Du kan næsten få lyst til at tale med dem og kramme en træstamme i ny og næ. Gør det, for du får ren kærlighed tilbage. Træernes kroner bevæger deres grene i vinden og er derved med til at rense vores Aura. Benyt dig af denne service og lad dig omfavne. Resultatet mærkes tydeligt når du kommer hjem. Energiniveauet er steget og du føler dig frisk.

Strand eller sø

En gåtur ved stranden eller en skovsø, uanset vejr og vind, har samme effekt og renser både huden og din aura med sine fine sandkorn og saltet fra havet.