Når vandene skilles – og uopnåelig kærlighed nok alligevel var til mit eget bedste

Udgivet marts 2014Billede

Hvilket privilege det er, at kunne indtage stranden hver morgen og være den eneste så langt øjet rækker. Ikke fordi jeg er bange for at møde andre, selvom der er tale om morgen hår, og meget simpelt gåtur tøj. Nej, privilegiet for mig ligger i det, at få nye inspirationer hver dag – uden at anstrenge sig, samtidig med den reneste luft, at fylde lungerne med og en kæmpe legeplads for hundene at udforske.

I dag er en helt speciel dag – nærmest ligesom at komme ud af fængsel, uden at jeg har prøvet det før, men dagen i dag, med denne skønne morgen, hvor solen bager på mig selvom klokken kun er 6.30, er mindeværdig!

Den samme dato, den 25. marts 2011, mistede jeg min kærlighed gennem 6 år. Ene og alene på grund af egen naivitet og fordi en gammel mand i jakkesæt ville det sådan. Jeg mistede den baby, jeg havde bragt fra tanke til handling og passet og plejet dag ind og dag ud, fordi NOVI Innovation ikke var modne og dygtige, og selv om TOP professionelle mennesker fra erhvervslivet gjorde hvad de kunne, men ikke orkede mere til sidst.

Tre år er gået og som det er med kærlighed, så findes der en ny, hvis blot man er åben og lader den komme. Det har været 3 hårde år, hvor fortiden skulle lægges bag, bearbejdes og heles. Ikke en nem opgave med så mange smerter. Jeg kan kun takke, af hele mit hjerte, alle de mennesker, der har troet på mig og har hjulpet mig med at hele og givet plads. Uden jer var det aldrig gået!Billede

Dagen i dag viste mig alle gode tegn på, at jeg er på vej. Godt på vej. Jeg er idag lykkelig over ikke at skulle være i et samarbejde, der skærer dybe kløfter både fysisk og psykisk – det var her vandene skiltes! Jeg er lykkelig over, at jeg havde al viden i mig, netop fordi den udsprang af mit hjerte til at gøre en forskel og derfor kunne komme videre, uden at belønne nogen, der ikke fortjener det.

Denne tømmerflåde er symbolet for mig på, at jeg kunne have sejlet ud. Jeg kunne have gjort noget dumt, som jeg var på tæt på mange gange, i affektion over den manglende empati, forståelse og interesse for sit virke(NOVI Innovation). Men jeg klamrede mig til håbet og bevarede fornuften og kom videre.

Bylykke blev mit nye barn, fordi dét skulle ud. Når man er blevet givet en opgave, så må den løses og med hjælp fra gode mennesker, med hjertet på rette sted, lykkedes det. Det er svært at komme efter et ønskebarn nr. 1, men med rette omsorg og pleje, når moder er helet, skal det nok lykkes at få Bylykke på alles læber. Ikke for at hovere, hævne eller spille med muskler, men fordi Colostrum creme skal stå på hylderne, så alle de mange tusinder af mennesker, der lider af hud problemer og alle de mange millioner, som ønsker sig noget ærligt, rent og virksomt for daglig pleje, har noget at vælge imellem.

Jeg har lavet en video omkring, hvordan du skaber din egen version af personlig pleje med Bylykke som basis og hud-cellenærende creme.

Bylykke personal care

På den bumlede vej er der altid mange sten at samle op. Jeg har samlet på nogle stykker og i øjeblikket er disse, blevet forvandlet til skønne versioner af serum, lotion og andet, der inden 2014 rinder ud, skal forskønne fremtidens kvinder og mænd. Helt simpelt, helt ærligt og lige fra hjertet, fordi jeg ikke kan løbe fra opgaven længere:)

Billede

Følg med på Facebooksiden og se hvad der sker, måske du vil blive fristet

ByLykke cremer

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *