Jeg tilbyder flere længere forløb og private sessioner.

Øre akupunktur og helsevejledning

Mit virke handler om, at give dig redskaber til, at få et liv i balance. Det handler i høj grad også om, at bistå dig til en nulstilling af din krops ubalancer, enten via behandlinger med øre akupunktur, eller kombinationen af en vejledende samtale, om vaner og hvordan du kan forbedre dit helbred ved selv, at tage aktiv del i fravalg og tilvalg i dit køkken og i din fritid.

Ørelys

Denne enkle behandling er en mindre udrensning, som vi alle kan have brug for nogle gange om året.

Kurser og forløb

Løbende vil der komme tilbud til dig om, at kunne deltage på kurser omkring “nulstilling” af kroppen til et sundere liv, uden trang til usunde kostvaner, frem mod et liv uden ubalancer.

Du vil finde fermenterings kurser, der er lavet for at indrage dig i mavens bakterieflora og gøre dig i stand til. på en billig måde selv at fremstille drikke og madvarer, som kan hjælpe dig til at styrke dit immunforsvar.

Medlemssider

Min viden og erfaring ønsker jeg at dele med alle som har lyst til at modtage hints og tips, som de ikke selv gider søge efter. At færdes på nettet er en tidsrøver. Jeg har efterhånden fundet dygtige og professionelle mennesker, som giver mig indblik i ny viden fra den store verden. Dette vil jeg gerne give videre gennem mine medlemsside tilbud.

Foredrag

Ønsker du at samle en flok kvinder og eller mænd til en snak om et liv i balance, vil jeg se frem til at lede slaget. I vil blive klogere på, hvad i gør forkert og rigtigt, og hvad der skal til, for at opnå et liv uden smerter og ubalancer.

En dag i køkkenet

Book mig en dag, til at få fyldt de rette ting i køleskabet og på hylden i viktualierskabet. Alt sammen udfra, hvad du trives med at spise, bare uden det, som ikke er sundt for dig. Vi finder alternativer hertil og får en snak i løbet af dagen om sundhed og laver forskellige ting, som vi har valgt på forhånd.