Sundhed og et liv i balance som omdrejningspunkt

I alt for mange år har jeg søgt løsninger på dit og dat. Som det fremgår af de mange emner, har jeg aktivt gjort noget for at komme videre, for at udvikle mine kompetencer og viden. Det hele har samlet sig til denne hjemmeside, hvor jeg nu tilbyder min ekspertise til jer, der har brug for min assistance. “Bin there – done that” er et udtryk, der meget godt betegner mit vidensfelt, for jeg tilbyder ikke noget jeg ikke selv har arbejdet i dybden med. Jeg er en “do’er”, hvilket gør, at jeg skal have det under huden, for dels at forstå og for på mest ærlige måde at kunne levere til andre.

Det du ser og får er mig, som jeg er “walk the talk”

For at komme i balance skal man oftest være kommet i ubalance. Vi kommer alle i ubalance og flere og flere kommer det tidligt i deres liv. Min første store ubalance var, da jeg fik annorexi i 1983. Med hjælp af en Heilpraktiker og hypnotisør lykkedes det mig at slippe kontrollen efter knap ½ år, hvor jeg udsultede min krop. Siden blev jeg bevidst om, hvilke ubalancer candidasvamp kunne gøre ved mig. Som mine børn kom til verden blev jeg bevidst om, hvad vacciner forårsagede, hvad amning og mad betød for vores trivsel og ikke mindst hvad min opdragelse og min barndom havde gjort mig til på godt og ondt. Jeg blev uddannet healer i 2002 og fulgte i mange år den samme lærer og fik derigennem en stor indsigt i mig selv og andres personlige udvikling. En rejse, der skulle til for, at jeg helt autentisk kan stå foran dig og være din sparring og stå ved mine budskaber, fordi jeg ved de virker!

Du kan altid få hjælp til spørgsmål du måtte have. Send en mail, og jeg vil forsøge at besvare den indenfor 24 timer.

God rejse og tak fordi du overhovedet er nået så langt:)