Du kan godt

Jeg påstår, at der skal så lidt til, før vi kan gøre en afgørende forskel, for det gode liv vi ønsker at leve.

Det er måden vi ser sygdom på. Ikke som noget isoleret, men som en helhed. Kroppen bygges af aminosyrer og er der ubalance her, skabes der ubalancer i kroppen. Med den rette mad og levevis kan vi helbrede os selv. Ja, ja, jeg ved det godt, lidt svært er det jo når det er op til os selv.

Selvhelbredelse

Min spirende interesse for selvhelbredelse blev forstærket efter, at have læse Sanna Ehdin Anandala’s bog det selvhelbredende menneske, for mange år siden. Idag og mange kurser, seminarer og selvoplevede erfaringer klogere, vil jeg nu dele min viden og hjælpe dig til et liv i balance.

Som vi med årene får flere og flere skavanker, bliver vi mere og mere tolerante overfor de tilbagevendende problemer vi måtte have og disse kommer til, at indgå som en del af det, at være mig. Men det behøver ikke være sådan, for vi KAN få et godt liv uden tilbagevendende problemer med diverse skavanker, hvis vi gider gøre en indsats én gang for alle.

Nulstilling

Jeg kalder det at nulstille kroppen. En periode på 3 mdr. hvor du først lever meget simpelt efter en plan og med nogle få hjælpe midler til at rense kroppen, hvorefter vi arbejder os tilbage til, hvad hverdagens mad skal være for dig. Det handler om, at vi får fjernet de dårlige vaner og får kroppens celler renset og programmeret med de rigtige budskaber. I bund og grund er det meget simpelt, men det kræver handling og interesse for at ville.

I 24 år har jeg søgt efter en alternativ behandler for at slippe af med mit høfeber. Det lykkes aldrig, men det gav mig en indsigt og enorm viden undervejs, til hvad der ikke hjælper. Først da jeg fik nulstillet kroppen og blev bevist om, hvad der skulle til for at spise sundt kunne jeg tilføre kroppen den rigtige næring og blive helbredt.

Er du parat til at gøre en indsats og slippe dårlige vaner og et skrantende helbred? Så er jeg klar til at give dig en hånd med på vejen og støtte dig alt det du har brug for, til at komme i mål.