Først og fremmest mor til tre dejlige unge mennesker. Derudover er jeg en ildsjæl med holdninger til et sundt liv, en sund jord og sunde relationer.

Jeg har skrevet bøger til teenage drenge og piger sammen med Mette Kold. En bog om rehabiliterings centret Nyaru Menteng på Borneo, sammen med Lone Dröscher.

I 2005 startede jeg et forskningsprojekt med udvikling af Colostrum Complex til brug i de cremer jeg efterfølgende har udviklet og som jeg sælger via shoppen.

Siden 1997 har jeg arbejdet med selvudvikling og i 2002 blev jeg uddannet healer, årene efter arbejdede jeg meget med mig selv og føler mig godt rustet til at hjælpe andre med. Jeg har en uddannelse som Golde Wings Chi Gong instruktør, samt en øre akupunktør uddannelse.

For 5 år siden startede jeg med kosten og har således taget kurser og arbejdet med udrensning mm.

Idag deler jeg mine erfaringer og viden på Facebook, eller som konsultationer.

Jeg er fermenteringstosset og laver kefir og flere andre ting for et bedre naturligt helbred.

Senest har jeg taget en uddannelse som permaculture designer. En uddannelse som giver mulighed for at hjælpe mig selv og min familie til sunde hjemmedyrkede afgrøder. Jeg kan også hjælpe dig til en bæredygtig have, med de principper som Perma kulturens kerne.