Livet er fuld af muligheder

Vi lever en stresset tilværelse, hvor vi ønsker at deltage og være involveret i alt.
Vi kan bare ikke være en del af alt uden at brænde ud på et tidspunkt.
Internettet og de sociale medier hiver i os. Vi kan nu sammenligne os med andre 24 timer i døgnet og kan blive presset ud i gøremål, der ikke giver velvære og lykke, men blot gør os til en af flokken.
Frihed er evnen og vilje til at vælge. Det er at vælge fra og vælge til.

Forældre
Vælg de ting du kan mærke giver dig en god fornemmelse i maven. Måske vi ikke mærker noget godt ved at skulle være en del af nogle fællesskaber i skolen, fritidsklubben eller sportsklubben. Det er helt fair, men vi har en forpligtelse i forhold til vores børn, som vi skal tage hensyn til og placere så det ikke fylder mere end nødvendigt er. Disse forpligtelser kan så fordeles og sørg for at tage stilling til hvorfor og hvordan det skal fylde i dit liv.

Venskaber
I forhold til venskaber er det vigtigt at have de rette forhold. Dem der ikke føles gode skal vi på en pæn måde komme ud af, da de hverken gavner dig eller de andre involverede.
Vælg de venskaber som giver en win-win fornemmelse og sørg ikke over du mister noget der alligvel ikke gør godt. Når en dør lukkes åbnes nye.

Parforhold
Naturligvis skal vi indordne os under hinanden, men ingen skal ligge under for en anden. Vær åben når det knager så det ikke forplanter sig til din krop. Snak om det som ikke fungerer og gør noget ved det i fællesskab.