1: Teenagetiden, hvordan letter vi over gangen

2: En krop i balance, hvad kan vi selv gøre – en workshop om sundhed

3: Fermentering, hvad er det? en aften om gode bakterier og deres vigtighed for vores sundhed

1: “Fra pige til kvinde” – TEENAGE TIDEN

2 -3 timers indlæg og praktiske øvelser, hvor mor og datter er i centrum, for en ærlig snak.

Tiden med en teenage datter giver alt for ofte spændinger og uoverensstemmelser, fordi vi ikke forstår hinandens sprog og behov.

Fra 15 års alderen er vores opdragelse af de unge mennesker ude af vore hænder. Vi kan lave regler, som blot bliver til for at brydes, hvis ikke der er en sober og k(ærlig) dialog. Vi mødre har også en tendens til at overbeskytte vores børn. Vores egne erfaringer vil vi så gerne, at de skal lære af, ved blot at høre på os. Vi glemmer ofte, at vi er vores børns forbillede, især er vi mødre vores døtres forbillede. Dette kræver, at vi gør som vi ønsker de skal gøre og ikke bare siger ét og gør noget andet.

Med udgangspunkt i bogen “fra pige til kvinde” gennemgår vi forskellige emner, der er nødvendige at være i dialog omkring. Vi udfordrer mor datter forholdet, men er med hele vejen, så vi alle kan være trygge.

I får redskaber til at arbejde videre i uger og år efter, til gavn for et langt og (k)ærligt mor datter forhold.

Få et tilbud på sådan en aften, med Mette Kold, cand. psych, Ph.D og Pia Lykke, ved at skrive til lykke@in2balance.dk

____________________________________________________

2: WORKSHOP OM AT FÅ ENERGI OG OVERSKUD I HVERDAGEN

Du er hvad du spiser og din krop reagerer derefter. Med udgangspunkt i min egen erfaring kommer vi omkring forskellige alternative behandlingsformer, kroppens kemi og hvad den har brug for i forhold til at kunne opretholde et godt liv.

Jeg har selv haft høfeber i 24 år, og stædig holdt fast i alternative måder at overleve sommeren på. Jeg deler mine erfaringer og løsningen på mine mange års snøften og kløende øjne.

Workshoppen er for dig, der ønsker at høre om, hvorfor vi kan gøre en forskel selv.

Har du evt. allergi, en autoimmun sygdom eller hud problemer, vil du få redskaber til at gå aktivt ind i kampen for din egen helbredelse. Ønsker du bare at få mere energi og lethed i kroppen vil du få nyttige redskaber til dette.
Er du en gruppe(min. 10), som ønsker en eftermiddag/aften med snak og sparring om et liv i balance, så kontakt mig for yderligere information omkring vilkår og dato for en sådan workshop.

____________________________________________________

3: Fermentering er en gæringsprocess foretaget af levende gær celler som: Kefir og Kombucha

Vi får et indblik i, hvad disse celler kan gøre for vores sundhed, hvordan vi kan lave velsmagende drikke, som daglig “medicin” for en sund mave/tarm.

Der smages og snakkes om erfaringer. Alle spørgsmål er relevante og jeg gennemgår proceduren for hvordan de enkelte drikke laves.

Skriv og få et tilbud. lykke@in2balance.dk