IMG_4437

Kursus i fermentering. 4 timer, hvor vi gennemgår forskellige fermenteringsformer, så du bliver overbevist om, at fermentering er vejen til en bedre sundhed.

  1. Lidt historie og baggrundsviden om, hvorfor vi skal fermentere og hvad fermentering er og gør godt for.
  2. Vi skal i køkkenet og lave surkål
  3. Vi smager forskellige grøntsager og drikke
  4. Vi skal i køkkenet og lave fermenterede grøntsager
  5. Vi udveksler erfaringer og snakker undervejs

Fermentering er et af menneskets første opdagelser og er nævnt i både oldgræsk litteratur samt Biblen. I årtier har vi i købt tillavede typer af grøntsager og frugt på glas, men nyere forskning har evidens for, at forskellige typer bakterier har en positiv indflydelse på kroppens immunsystem og at disse tilmed kan være årsag til sygdom, hvis de ikke er tilstede.

Tiden er kommet til at tage ansvar for sin egen sundhed og tage gode gamle discipliner op med fornyelse og nydelse.

Kurset gennemføres med minimum 10 deltagere. 450 kr. inkl. råvarer, 2 glas med hjem samt kaffe, the og smagsprøver.

Foregår på Porsvej i Aalborg.