Golden Wings Chi Gong 

Chi Gong er østerlandske øvelser, der opbygger kroppens indre styrke. Golden Wings Chi Gong er en anderledes og unik måde til, at udvikle en stærk kropslig energi og styrke.

Chi er energi – lys. Gong er det ultimative eller vejen til… Spirituelt siger vi, at chi er kærlighed og hvor der er ultimativ kærlighed er der flow og energi. Chi er i alt: Tanker, følelser, glæde, angst, smerte, fred, smil mv.

Chi varierer fra meget fin og sart energi til tung og langsom energi. Når vi tømmes for Chi bliver vi trætte, grå og får uren hud, ofte fryser eller sveder vi.

Instruktør

Som Golden Wings Chi Gong instruktør har jeg forståelse for Chi’ens bevægelse i kroppen, både spirituelt og fysisk. Ved at benytte denne viden, kan krop og sjæl heales og bevare sin energi. Med andre ord kan jeg, ved hjælp af disse øvelser, baseret på denne ældgamle viden, hjælpe dig til, at afbalancere din krop og sind i forhold til stress og depression. Deltagelse på et af mine hold vil kunne øge din immunitet og give dig overskud og et liv i glæde og fred med sig selv. Fysisk afbalanceres kroppens muskulatur og fleksibilitet og dermed din holdning. Koblet sammen med en forbedring af kost, motion og sind, giver Chi Gong det sidste skub til, et liv i balance.

Hør om der er hold, som passer dig her. Måske jeg kan være behjælpelig med adgang til kollegers hold i andre byer.