Jeg har bare været så utrolig glad for mit forløb hos Pia.
En del af behandlingen har været øreakupunktur, som har haft en yderst positiv virkning på mine smerter.
Hun har også været meget inspirerende med hensyn til min daglige kost, som har en stor betydning for mit velbefindende.
Er Pia dybt taknemmelig for at hun har givet mig indblik i hvordan kefir og Kombucha kan laves, og hvad det kan betyde for kroppen.
At hun også har udviklet og sælger “ByLykke” cremer og serum, som kan noget, hvor andre produkter “giver op” især overfor mine rynker, gør at man føler, at man får hele pakken.
Kan kun varmt anbefale Pia !
Kh  Jane

______________________________________________________

Undertegnede Hans Erik Rasmussen – Horsens – ønsker som privatperson/erhvervsperson at komme med følgende anbefaling om personen “Pia Lykke Bertelsen” som er stifter af hjemmesiden “In2balance” :  “Der er nok mange mennesker som måske overhovedet ikke kender mig – som privatperson/erhvervsperson og igang med stifte firmaet H.E. Global, men fra hele mit hjerte er her een person, som vi alle er nødt til af bakke op omkring med den passion det er at spise rigtig mad – være fri for sygdomme – have et psykisk overskud – som grundlæggende handler om, at vi som mennesker viser kærlighed til os selv og vore omgivelser – og een af vejene for at opnå frihed og lykke er qua den mad vi indtager i dagligdagen som jo er ens medicin. Pia Lykke ved utroligt meget om hvad kosten betyder for vort velvære – hvordan vi bedre kan få udrenset vore affaldsstoffer ud af kroppen – og ja i det hele taget leve i harmoni med naturen – hun er et fantastisk dejligt, ærligt og dybt engageret menneske – der vil hjælpe alle mennesker – der er kommet i problemer – hvor årsagen typisk ikke kun er et specifikt sted . Ved at følge Pia Lykke`s råd der både handler om den rette madpyramide afstemt til den enkelte person, de rigtige vitaminer/enzymer og også rådgivning om de psykologiske elementer som også er vigtige at forstå for helheden i hvorfor man handler som man gør – så er man som person kommet milevidt i sin personlige udvikling og proces – til et liv der fremadrettet vil give det enkelte individ så meget lykke og harmoni – ja der kan ord ikke engang gøre det.

Afslutningsvis vil jeg også nævne at mødet med Pia Lykke via et telefonmøde i foråret 2014 grundet vi i forvejen var FB-venner siden 2011 – men aldrig før havde diskuteret de emner der kommer nu via hjemmesiden “In2balance”,  skete der personligt grænseoverskridende processer med raketfart – som dominobrikker der faldt fra hinanden efter 34 års kamp med mit eget liv – dette var et SJÆLSMØDE – intet mindre -,  meget storslået – som jeg ikke har ord for. Pia Lykke har et kæmpehjerte og en passion for at helbrede og hjælpe alle mennesker der kommer vej forbi – og Pia vil gå 100% dedikeret som forfatter/vejleder  for de råd og anvisninger – foredrag og kursus etc. der vil blive beskrevet via hendes hjemmeside “In2balance”  – der vil være en spire for mange menneskers mål om en LEVENDE KROP I EN LEVENDE SJÆL.”

De varmeste anbefalinger

Hans Erik
______________________________________________________